Ballina

Logo

NJOFTIM

Të nderuar bashkatdhetarë të fshatit Topanicë që jetoni dhe veproni në Zvicër, Gjermani dhe Evropë
Të dashur topanicas/e, të dashur nipa e mbesa!
Shoqata Topanica me seli në Zvicër organizon takimin familjarë të radhës për të gjithë topanicasit të cilët jetojnë dhe veprojnë në Zvicër, Gjermani dhe Evropë.

  • E diel më 24 qershor 2018, prej ores 10:00 deri ora 17:00 (rezervoni qysh tash këtë datë!)
  • Vendi: Sportanlage Chliriet, Chlirietstrasse 20, 8154 Oberglatt ZH

„Të takohemi që të mos harrohemi dhe të njihen pasardhësit tanë“
Informoni dhe ftoni rrethin e familjes dhe të afërmëve tuaj.

Me respekt
Kryesia e shoqates „Topanica“